ساخت تانکر آب

ساخت تانکر آب


تانکرهای فایبرگلاس می توانند به سرعت نصب شوند، دارای زیبایی ظاهری هستند، وزن سبکی دارند،عمر مناسبی دارند،آلودگی ها را به سمت خود جذب نمی کنند و نیاز به تعمیر چندانی ندارند. 


امروزه در کشور، شرکت های متعددی هستند که به تانکرسازی مشغول هستند. هر کدام از این شرکت ها دارای دانش و تجربه خود هستند. تانکرها امروزه با توجه به تکنولوژی و تجهیزاتی که وجود دارند در انواع مختلف و با کیفیت های بسیار خوب ساخته می شوند. 


یکی از شرکت های مطرح در زمینه ساخت تانکر آب ، شرکت کاوه است که سالهاست در این زمینه فعالیت می کند. شرکت تانکرسازی کاوه می تواند با دانش و تخصصی که دارد، در سریع ترین زمان و با قیمتی مناسب تانکر مدنظر مشتری را بسازد و آن را نصب کند. این شرکت همواره سعی کرده است تا بهترین خدمات را ارائه دهد.


 امروزه کارخانه مختلفی در ایران وجود دارد که به سیلوسازی مشغول هستند. هر کدام از این کارخانه ها سابقه و تخصص خودشان را دارند. برخی کارخانه ها در این میان، شهرت بالاتری دارند.  این کارخانه ها توانسته اند نیاز کشور در زمینه سلیو و دخیره سازی را به خوبی برآورده کنند و از این طریق در پیشرفت کشور نقش داشته باشند. سیلوها در ذخیره مواد خوراکی مانند گندم، جو و دیگر مواد و نیز ذخیره مواد غیرخوراکی نقش مهمی دارند و بدون آنها کشور دچار مشکل خواهد شد. کارخانه سیلو سازی موضوع بحث ما می باشد.


کارخانه سیلو سازی ایران


 یک سیلو باید دارای استحکام خوبی باشد، ظرفیت مناسبی داشته باشد، در جای مناسبی ساخته شده باشد، ظرفیت مناسبی داشته باشد و به طور کلی بتواند نیاز برای ذخیره سازی مواد را به خوبی برآورده کند. این که یک سیلو به چه شکل و در چه جا و با چه ظرفیتی ساخته شود به موراد مختلفی بستگی دارد. کارخانه های سیلوسازی ایران با توجه به تجربه ای که دارند به خوبی توانسته اند سیلوهای مناسبی را بسازند تا از آنها برای ذخیره سازی مواد استفاده شود. 


هر کدام از این کارخانه سیلو سازی در منطقه ای فعالیت دارند و مشخصات و مختصات خودشان را دارند. یکی از کارخانه های متخصص در سیلوسازی که به خوبی می تواند نیاز در این زمینه را برآورده کند، کارخانه تانکرسازی و سیلو سازی کاوه است که سابقه ای 30 ساله دارد و می تواند سیلوهایی مقاوم و با ظرفیت های مختلف را بسازد. این شرکت آماده خدمت رسانی به شما در زمینه سیلو می باشد. کافی است با ما تماس بگیرید.


ساخت تانکر چرخدار


 ساخت تانکر چرخدار از نظر ساختار مشابه تانکرهای دیگر می باشد با این تفاوت که دارای چرخ می باشد ظرفیت تانکر های چرخدار از هزار لیتر تا شش هزار لیتر متغییر می باشد


 و تانکر های با ظرفیت هزار لیتر تا دو هزار لیتر دارای دو چرخ می باشند و تانکر های سه هزار لیتر و چهار هزار لیتری و شش هزار لیتری دارای چهار چرخ می باشند که تانکرهای چرخدار چهار چرخ دارای دو چرخ ثابت می باشد و دو چرخ گردان که تانکر چرخدار بتواند به راحتی سر پیچها دور بزند و در قسمت جلو تانکرهای چرخدار دارای هوک مناسبی است که به کشنده متصل می شود کشنده می تواند وانت بار، تریلی و ... باشد و تانکر به آسانی قابل جابه جایی می باشد از این مخازن می توان در مزارع و باغها جهت سمپاشی یا سوخت رسانی به موتور آب و آبرسانی به زمین های کشاورزی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.


گروه صنایع تانکرسازی و مخزن سازی کاوه با سابقه ای درخشان در زمینه ساخت انواع تانکرهای ایستاده، تانکرهای هوایی، تانکرهای زمینی، تانکرهای ماشینی، تانکرهای چرخدار، تانکرهای حمل آب آشامیدنی و همچنین انواع مخزن با کادری مجرب و استادکاران باسابقه در زمینه ساخت تانکر و مخزن و همچنین بهره بردن از بهترین دستگاه های ساخت تانکر و مخزن و مرغوب ترین ورق های استفاده شده در تانکرسازی و مخزن سازی و رضایتمندی مشتریان عزیز همیشه و در همه حال آماده خدمت رسانی به شما دوستان است.منتظر تماس شما مشتریان عزیز هستیم.  


تانکر پلاستیکی نیسانی


به طور کلی تانکرهای پشت تراکتوری می توانند فلزی یا پلاستیکی باشند. این تانکرها می توانند ظرفیت های مختلفی داشته باشند. البته این ظرفیت باید مطابق با توان نیسان باشد.


انواع تانکرهای پلاستیکی نیسانی


تانکرهای پلاستیکی نیسانی انواع مختلفی دارند که در زیر به رایج ترین آنها پرداخته شده است. 


1.تانکر نیسانی پلی اتیلن:


زمانی که نام تانکر پلاستیکی به میان می آید، تانکر پلی اتیلن اولین چیزی است که به ذهن می آید. پلی اتیلن، نوعی پلیمر است که در آزمایشگاه ساخته می شود و از آن برای ساخت محصولات و وسیله های مختلفی استفاده می شود. 



در عین حال اما دارای مقاومت و ماندگاری خوبی هستند و می توان به خوبی از آنها استفاده کرد. این تانکرها را نیز در صورت مراقبت مناسب می توان تا سالها استفاده نمود. تانکرهای فلزی در پشت نیسان می توانند تانکرهای فولادی، استیل، گالوانیزه یا آلومینیومی باشند. هر کدام از این تانکرها مزیت های خودشان را دارند. تانکر آلومینیومی سبک تر می باشد و می توان به خوبی از آنها استفاده کرد.  


امروزه شرکت های مختلفی در ایران هستند که می توانند تانکرهای مختلفی را بسازند و تحویل دهند تا از انها برای پشت تانکر استفاده شود. تانکرهای فلزی و پلاستیکی به خوبی توسط شرکت ها و کارخانه ها ساخته می شود و در بازار خرید و فروش می شود. 


یکی از این شرکت ها که سابقه ای طولانی در زمینه ساخت تانکر دارد، شرکت تانکرسازی کاوه می باشد. این شرکت با تخصص و دانش و تجربه ای که دارد می تواند تانکرهایی باکیفیت و مناسب را بسازد و تحویل مشتریان خود دهد. 


تانکر فایبرگلاس، نوع دیگری از تانکر پلاستیکی است که می توان پشت نیسان قرار دارد و از آن برای حمل محصولات مختلف استفاده کرد. این تانکر دارای مقاومت بسیار خوبی است و می تواند تا سالها ماندگاری داشته باشد. تانکرهای فایبرگلاس در عین این که مقاومت و ماندگاری خوبی دارند قیمت مناسبی دارند. مانند تانکرهای پلی اتیلن، این تانکرها هم وزن مناسبی دارند و سبک تر از تانکرهای فلزی هستند. 


این تانکرها را در ظرفیت های مختلف می توان در پشت نیسان قرار داد و از آن برای کار خود استفاده کرد. این تانکرها می توانند به خوبی کار حمل مواد مختلف را انجام دهند. به جز تانکرهای پلاستیکی، تانکرهای فلزی هم می توانند پشت نیسان قرار بگیرند و به عنوان تانکر پشت نیسانی عمل کنند. این تانکرها وزن بیشتری از تانکرهای فلزی دارند و از همین رو سوخت بیشتری برای انتقال آنها مصرف می شود.


مزیت دیگر تانکرهای پلی اتیلن این است که دارای ماندگاری بالایی هستند و می توان سالها از آنها به خوبی استفاده کرد. تانکرهای پلی اتیلن نسبت به تانکرهای فلزی از ماندگاری بهتری برخوردار هستند و در نتیجه طول عمر بیشتری دارند. می توان تا سالهای طولانی از این تانکرها بر پشت نیسان استفاده کرد و کار حمل چیزهایی مختلفی مانند آب، سوخت و دیگر چیزها را انجام داد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *